Geplaatst: 16 / 03 / 2020

Maatregelen in verband met Coronavirus

In verband met het coronavirus en op advies van de overheid heeft ook Isah besloten om een aantal extra noodzakelijke maatregelen te treffen. Dit houdt in dat wij met ingang van vandaag de volgende extra maatregelen hebben doorgevoerd:

Thuiswerken
Met ingang van heden zullen nagenoeg al onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Bereikbaarheid Product Support
Onze collega’s van Product Support werken ook vanuit de thuis situatie waarbij onze dienstverlening blijft gewaarborgd. Maak zo veel als mogelijk gebruik van de product support site zodat de telefoonlijnen zo min mogelijk worden belast.

Algehele bereikbaarheid
Naast Product Support zal ook uw vast aanspreekpunt (Business Consultant) bereikbaar blijven voor al uw vragen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw vragen per e-mail te stellen. Uw contactpersoon neemt daarna contact met u op.

Geplande werkzaamheden en afspraken op locatie
Isah zal alle op locatie geplande werkzaamheden, daar waar mogelijk, remote uitvoeren. Werkzaamheden die niet remote uitgevoerd kunnen worden zullen in overleg met u én nadat dit weer mogelijk is zo snel mogelijk opnieuw gepland worden.

Gratis Cursussen
Alle gratis cursussen op locatie worden geannuleerd en u kunt zich momenteel niet inschrijven voor nieuwe cursussen. Nadat we duidelijkheid over de situatie hebben verkregen van de overheid en deze situatie weer cursussen op locatie toelaat zullen wij u hier over informeren. Vervolgens kunt u zich weer via de geëigende vertrouwde weg inschrijven. Wilt u in de tussenliggende periode wel digitaal Isah kennis opdoen? Maak dan gebruik van de e-learning Isah basis of van een online Isah cursus.

Bovengenoemde maatregelen blijven tot nader berichtgeving van kracht.

Dank voor uw begrip!