Geplaatst: 01 / 10 / 2020

Nieuwe Coronamaatregelen bij Isah

Wereldwijd worden we sinds begin dit jaar geconfronteerd met het Coronavirus. Helaas komt momenteel een zogenaamde “tweede golf” over ons heen waarbij de besmettingen in een razend tempo oplopen. Onze regering heeft recent tijdens een persconferentie nieuwe strengere maatregelen afgekondigd waarbij het zogenaamde “thuiswerken”, tenzij het niet anders kan, de norm is.

Isah heeft besloten om (in navolging op eerdere maatregelen) voorlopig bedrijfsbreed aan deze oproep/sommatie te voldoen om zodoende maximale bijdrage te leveren om het verafschuwde Coronavirus onder controle te krijgen. Deze maatregel betekent ook dat er door de medewerkers van Isah niet gereisd wordt door Nederland.

Wij begrijpen dat dit besluit op allerlei fronten (bij klanten, medewerkers, prospects, leveranciers) tot zeer vervelende situaties kan leiden. Natuurlijk snappen wij dat er op bepaalde plaatsen werksituaties gecreëerd kunnen worden die op zich veilig zouden kunnen zijn. Reizen zou in een dergelijk geval echter altijd noodzakelijk blijven en we willen ook dat uitsluiten om maximaal bij te dragen aan de bestrijding van het virus.

Wij hopen dat we zo snel als de situatie het toelaat de maatregelen enigszins kunnen versoepelen.

Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking.